• Beste leden, ouders en andere betrokkenen van KZC,

    De zomervakantie is voorbij en gezien de omstandigheden gaan we er bij KZC ook vanuit dat we vanaf nu ‘gewoon’ een normaal (competitie)seizoen gaan draaien!!

    Dus vanaf aanstaande maandag 23/8 wordt het reguliere trainingsschema (zie hieronder) opgestart en vanaf vrijdag 27augustus beginnen we dus ook weer met het leszwemmen en met het bikkelplan voor onze jongste leden. Ook zullen we eind augustus de maandelijkse incassoronde voor het nieuwe seizoen gaan opstarten om financieel neutraal te kunnen blijven. Verder zijn de wedstrijdcommissies druk geweest met de competitieroosters en op dit moment worden ook de laatste punten op de i gezet wat betreft de waterpoloteamindelingen en alle andere zaken daaromtrent. Via de trainers en de coaches en de verschillende whatsapp-groepen zal de informatie voor betrokkenen binnenkort bekend worden gemaakt. Ook zullen er binnenkort pasdagen worden georganiseerd om zwem- en overige clubkleding te kunnen passen en bestellen. Gezien de coronatijd is hier bewust mee gewacht tot na de vakantie om zekerder te zijn dat het echt weer ging beginnen allemaal.

    Positieve informatie allemaal, echter nog niet helemaal ‘naar het oude’ want we moeten nog steeds rekening houden met de laatste coronamaatregelen bij het zwembad en in ons clubhuis. Dat betekent dat er dus nog steeds een beperking geldt voor bezoekers van het zwembad en dat we ons clubhuis ook nog steeds niet volledig kunnen gebruiken. Wanneer het mogelijk is, zullen we iedereen de kans geven om te komen kijken naar de prestaties van de kinderen en die van elkaar. Hopelijk kan dat weer volledig in de loop van september wanneer de regering de 1,5meter maatregel kan loslaten. Op dat moment zal een uitgebreide vrijwilligersbijeenkomst en een clubfeest worden georganiseerd.

    Want die sociale aspecten mist de club enorm. En daarom via deze weg nog een herhaling van de oproep om hulp van vorige week. Héél concreet zoekt KZC nog èxtra hulp bij de zwemtrainingen èn voor het klokken bij het wedstrijdzwemmen. Maar ook voor andere zaken, zit de club dun in de vrijwilligers. Dus als iemand denkt wat te kunnen betekenen of zijn er andere goede ideeën die het de club en de andere vrijwilligers gemakkelijker maken, laat het ons dan weten via de commissies of voorzitter@kennemerzwemclub.nl

    Hopelijk helpt dit bericht een voorspoedige doorstart en zien we elkaar snel in en om het zwembad! Wij rekenen erop en hebben er zin in!!

    Namens de commissieleden en het bestuur van KZC,

    Michael Treffers, voorzitter

     

    Het trainingsschema vanaf aanstaande maandag 23 augustus:

     

    Dag

    Activiteit

    Tijdstip

    Doelgroep

    Maandag

    Zwemmen

    16:30 - 18:00

    Iedereen

    Maandag

    Waterpolo

    21:00 - 22:00

    Heren selectie + jongens o17 op uitnodiging

    Dinsdag

    Zwemmen

    18:00 -19:30

    Iedereen + Masters

    Dinsdag

    Waterpolo

    21:00 - 22:00

    Dames 1, Meisjes o17, Heren breed, Jongens o17

    Woensdag

    Zwemmen

    17:45 - 18:30

    Jeugdleden

    Donderdag

    Zwemmen

    06:00 -07:00

    Iedereen

    Donderdag

    Waterpolo

    20:00 - 21:00

    Meisjes o15/o17, Dames 1, Jongens o15

    Donderdag

    Waterpolo

    21:00 - 22:00

    Heren selectie + jongens o17 op uitnodiging

    Vrijdag

    Survival ABC

    18:00 - 19:30

    A- en B-diploma (18.45-19.30 alleen kleine bad)

    Vrijdag

    Bikkelplan

    18:45 - 19:45

    Waterbikkels (C-diploma)

    Vrijdag

    Waterpolo

    19:45 - 20:45

    Jeugdteams t/m o15

    Zaterdag

    Zwemmen

    08:00 - 08:40

    Iedereen

    Zaterdag

    Zwemmen

    08:40 - 09:20

    Jeugd

    Zaterdag

    Waterpolo

    09:20 - 10:00

    Gemengd o11, Gemengd o13, Waterbikkels vanaf 3 groepje of op uitnodiging