• Doe mee met de Dag van de Sport!

  KZC doet zaterdag 21 augustus mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is. Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi onze sport is organiseren we op zaterdag 21 augustus de Dag van de Sport. Deze dag zetten meer dan 30 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben. 

  Wat gaan we doen?
  Wij als KZC willen jullie kennis laten maken met wedstrijdzwemmen, waterpolo en het enthousiasme van onze club. Heb je minimaal je B-diploma of zwem je daarvoor binnenkort af, kom dan zaterdag 21 augustus naar het Sportfondsenbad in Beverwijk (Kuikensweg 84):

  - Wij zijn open van 13.00 tot 16.30 uur, reserveren is niet nodig
  - Of er een ouder mee het zwembad in kan is  afhankelijk van de drukte en geldende coronamaatregelen
  - Wij zorgen voor de benodigde materialen
  - Trek wel thuis alvast je badkleding aan, na het zwemmen kun je gebruik maken van de kleedhokjes
  - Wij laten je kennismaken met de beginselen van wedstrijdzwemmen en waterpolo. Denk hierbij aan starten, diverse  zwemslagen,  estafette, waterpolotechnieken en een korte waterpolo-wedstrijd

  Wat is de Dag van de Sport?
  Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren.

  In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken we er een feestje van!

  Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders?
  Ga naar de website www.dagvandesport.nl